2020-2021 Akademik Yılı Kayıtları Başladı.

2020-2021 Eğitim ve öğretim yılında, Meslek Yüksekokulumuzu kazanan öğrencilerin kayıtları 31 Ağustos 2020 Pazartesi günü başladı.

Meslek Yüksekokulumuza kaydını yaptıran ilk öğrenci olan Muhasebe ve Vergi Uygulamaları programı öğrencisi Lütfiye ÇİMEN’e öğrenci belgesi takdimi Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr. Gör. Ertuğrul BİLGÜCÜ tarafından yapılmıştır.

Müdür Yardımcılarımız Öğr.Gör.Bahaddin ZAYİM ve Öğr.Gör. Muradiye ÖZEL ÖDÜL’ün de hazır bulunduğu etkinlikte konuşan Meslek Yüksekokulu Müdürü BİLGÜCÜ; ”Meslek Yüksekokulumuzu bu yıl 11 programda 447 öğrenci tercih etmiş olup, yerinde kayıt işlemleri 5 Eylül 2020 Cumartesi günü, elektronik kayıt işlemleri ise 6 Eylül 2020 Pazar günü sona erecektir. İlk kayıt işlemlerimiz önümüzdeki yıldan itibaren halen Ağaköy Ramazan AYDIN Yerleşkesinde inşaatı devam etmekte olan yeni binalarımızda gerçekleştirilecektir. Ben tüm öğrencilerimize Biga’mıza ve Okulumuza hoş geldin diyor, başarılar diliyorum.” demişlerdir.