Pazarlama İle Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı Öğrencileri Teknik Gezi’de

Pazarlama ile Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı 2. Sınıf öğrencileri 04.01.2024 tarihinde Pazarlama Program Danışmanı Öğr. Gör. Hülya Ugur ile Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Program Danışmanı Öğr. Gör. Selda Topkaya eşliğinde Cenal Elektrik Üretim AŞ’ye teknik gezi gerçekleştirdiler.

Gezi kapsamında işletmenin Genel Müdür Yardımcısı, Elektrik İşletme Şef Mühendisi, Çevre Şefi, İnsan Kaynakları Uzmanı, ve İSG Uzmanı öğrencilere sunumlar yaparak işletme hakkında detaylı bilgiler aktardılar. Ardından işletmenin kontrol odasına çıkılarak süreç ve kontroller hakkında bilgiler paylaşıldı. Oldukça verimli geçen sunumların ardından öğrencilerimize tesis yemekhanesinde yemek ikramı yapılarak teknik gezi sonlandırıldı. Teknik gezinin ardından Karabiga’da bulunan Taş Mektep Bilgi Evi ziyareti gerçekleştirildi.  Öğrenciler gerek teknik açıdan gerekse kültürel açıdan keyifli ve verimli bir gün geçirmiş oldular.