Otomotiv Teknolojisi Programı Traktör Fabrikasında Teknik Gezi’de

Otomotiv Teknolojisi Programı 28 Mayıs Salı günü Deutz-Fahr Same Traktör Fabrikasına, Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölüm Başkanı Öğr.Gör. Zafer Özgür ve Program Danışmanı Öğr.Gör. İlkay Onur Şerbetçi nezaretinde teknik gezi düzenledi. Teknik gezide Traktörün her bir üretim prosesi tek tek gözlendi. Traktör motoru, şanzıman, aktarma organları, hidrolik sistemleri, boya ve montaj aşamaları fabrika yetkilileri tarafından anlatılarak gösterildi.

Gezi boyunca ilgilerini ve bilgilerini bizimle paylaşan Üretim Müdürü Mehmet Çetin, Traktör Üretim Mühendisi Muharrem Girgin, Traktör Üretim Mühendisi Zübeyir Dobooğlu, Talaşlı Üretim Mühendisi Batuhan Doğan ve koordinasyonu sağlayan Aylin Bayır’a okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür edildi.