Otomotiv Teknolojisi Programı Öğrencileri Teknik Gezide

Otomotiv Teknolojisi 2. Sınıf öğrencileri 29.03.2022 tarihinde Öğr. Gör. Zafer ÖZGÜR ve Öğr. Gör. Serhat FİLİZ eşliğinde AVEK Otomotiv’e Teknik Gezi düzenlemiştir.

Otomotiv Teknolojisi Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Zafer ÖZGÜR gezimizin öğrencilerimiz açısından çok faydalı olduğunu, Avek Yöneticisi Korhan YURDAYARAR ve Satış Sonrası Hizmetleri Müdürü Yaşar ÖZUĞUR’un bilgi ve birikimlerini paylaştığını, aile sıcaklığı içerisinde hizmet veren Avek Otomotiv’in Volkswagen, AUDİ, SEAT, Skoda, Cupra markalarıyla bölge halkına kaliteli hizmetler verdiğini belirtti. Avek ustaları çalışırken öğrencilerimiz onları izledi ve teknik bilgiler edindi. Avek bünyesinde olan araçların olduğu showroomlar gezildi. Daha sonra gezimiz Çanakkale merkezdeki şehir turuyla sonlandı.