Otomotiv Teknolojisi Programı Öğrencileri Finaller Öncesi Moral Depoladı.

Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Otomotiv Teknolojisi Programı 2. sınıf öğrencileri, 18 Aralık 2019 Çarşamba günü gerçekleştirilen künefe etkinliğinde bir araya geldiler.

Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Zafer ÖZGÜR’ün organize ettiği etkinlikte öğrenciler müzik ve sohbet ortamında eğlendiler. Etkinlikte konuşan Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Zafer ÖZGÜR,  ''Geleneksel hale getirmiş olduğumuz finaller öncesi etkinliğimizde bugün künefe peynirini afiyetle yedik. Öğrenci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Amacımız, öğrencilerimizin birbirleri ile kaynaşmalarını sağlamak ve sınavlara daha moralli girmelerine katkı sunmaktır.” demiştir.

Öğrencilerin motivasyonunun yüksek olduğu gözlenen etkinlik, neşeli bir şekilde sona erdi.