Otomotiv Teknolojisi Programı Çanakkale Avek’e Teknik Gezi Düzenledi

Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Otomotiv Teknolojisi Programı 2. sınıf öğrencileri, 21 Mayıs Salı günü Çanakkale Avek Otomotiv’e Öğr. Gör. Zafer Özgür ve Öğr. Gör. İlkay Onur Şerbetçi nezaretinde teknik gezi düzenledi.

Etkinlikte AVEK Çanakkale Bölge Müdürü Korhan Yurdayarar, Servis Müdürü Tugay Tezel bilgi ve birikimlerini anlattılar ve bünyesinde bulunan Wolsvagen, Skoda, Audi. Cupra ve Dod Markalarının standları gezildi. Bunun yanı sıra mekanik, kaporta, arıza-bakım atölye kısımları görüldü. Avek’te çalışan mezun öğrencilerimiz Raşit Kaçarlar ve Adem Meşe, öğrencilerimize tavsiyelerde bulundular. Öğrencilerimiz açısından oldukça verimli geçen gezi, öğle yemeği ikramı ve Çanakkale-Merkez’de verilen serbest zaman ile son buldu.