Otomotiv Teknolojisi Programı Bursa Teknik Gezisi
Otomotiv Teknolojisi Programı 2. sınıf Örgün öğretim ve İkinci öğretim öğrencilerinin, meslek bilgilerini pekiştirmek, gelecekte çalışma alanları olacak olan firmaları inceleme fırsatı bulmak, iş atmosferi hakkında gözlem yapmak, ileride içinde bulunabilecekleri alanlarda süreçlerin nasıl işlediğine dair tecrübe edinme şansını oluşturmak amacıyla 07.05.2014 tarihinde BURSA'ya Öğr. Gör. Zafer ÖZGÜR, Öğr. Gör. Özgür Özlü ve Öğr. Gör. Yavuz ŞAVK gözetiminde teknik gezi düzenlemiştir. Bu kapsamda ''MARTUR Automotive Seating Systems'' ziyaret edilmiştir. Bunun yanı sıra ''Bursa Hayvanat Bahçesi ve Manyas Kuş Cennetine de'' gidilmiştir. Bursa merkezde gezilerek öğle yemeği Köfteci Yusuf'ta akşam yemeği de ''Kozahan Duri Koza da'' İskender resitali ile sonlandırılmıştır. Öğrencilerimiz açısından mesleki ve sosyal açıdan verimli bir gezi olmuştur.

305-nhjg-r1.jpg
305-nhjg-r2.jpg