Makine ve Metal Teknolojisi Bölümü ikinci sınıf öğrencileri İçdaş Çelik Enerji Tersane A.Ş. Fabrika ziyareti

Makine Programı ikinci sınıf öğrencileri 25.05.2022 tarihinde bölüm hocaları Dr. Öğr. Üyesi Ferhat Yıldırım ve Öğr. Gör. Serhat Filiz eşliğinde Biga’da faaliyet gösteren İçdaş Çelik Enerji Tersane A.Ş. Fabrikasını ziyaret etti.

Gezide İçdaş iş güvenliği bölümü sorumlusu Agah Ayhan bey kısa bir fabrika tanıtımı yaptı ve sonrasında balık yetiştirme tesisi, su arıtma tesisi, tersanede gemi montaj bölümü, 5 nolu haddehane bölümü, fabrika içerisinde bulunan yarı hibrit termik santrali çalışma prensibi hakkında bilgi alındı son olarak mekanik atölye bölümünde CNC tezgahlar ile ilgi bilgiler alınarak ziyaret tamamlanmıştır.