Kooperatifçilik Programında Biga İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne Ziyaret

Meslek Yüksekokulumuz Yönetim ve Organizasyon Bölümü Kooperatifçilik Programı 2. Sınıf öğrencileri Program Danışmanları Öğr. Gör. Muradiye Özel Ödül ile birlikte 5 Mart Salı günü Biga İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

Türkiye'de Kooperatifçilik Uygulamaları dersi kapsamında gerçekleştirilen ziyarette, Biga İlçe Tarım ve Orman Müdürü Fevzi Atmaca’nın öğrencilerimize, kurumun çalışma alanları, Biga tarım ve hayvancılığı, genel sorunlar ve çözüm önerileri hakkında oldukça kapsamlı bilgiler aktardı. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Teknisyeni Ali Akbaş tarafından da Biga'daki kooperatiflerimizin mevcut durumu hakkında bilgilendirme yapıldı.  Oldukça verimli geçen gezi, birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.