KOOPERATİFÇİLİK PROGRAMI YENİÇİFTLİK TARIMSAL KALKINMA KOOPERATİFİNİ ZİYARET ETTİ
ÇOMÜ Biga Meslek Yüksekokulu Kooperatifçilik Programı öğrencileri Yeniçiftlik Tarımsal Kalkınma Kooperatifine teknik gezi gerçekleştirdi.

Örgütlenmenin en yoğun olduğu bölgemizde faaliyet gösteren ÇOMÜ Biga Meslek Yüksekokulu Kooperatifçilik Programı, Program Koordinatörü Muradiye ÖZEL ÖDÜL gözetiminde 11 Mayıs 2015 tarihinde bölgemizin en aktif ve en büyük kooperatiflerinden biri olan Yeniçiftlik Tarımsal Kalkınma Kooperatifine bir teknik gezi düzenledi.

Program öğrencilerinin gerek kooperatiflerin faaliyetlerini yerinde görmek gerekse mezun olduktan sonra görev alacakları kooperatifleri tanıyarak başarıyla hizmet etmek amacıyla gerçekleştirilen gezide Yeniçiftlik Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin BULUT kooperatifin yapısı, işleyişi, üreticilere olan katkıları ve bu katkıları nasıl gerçekleştirdiği ile ilgili bilgiler verdi. Yaklaşık üç saat boyunca oldukça neşeli ve verimli bir ortamda gerçekleşen gezide ayrıca Yeniçiftlik Muhtarı ve Biga Ovası Sulama Birliği Başkanı Necdet IRAK'ta birliğin işleyişi ve çalışmaları hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

Gezi Program Koordinatörü Öğretim Görevlisi Muradiye ÖZEL ÖDÜL ve öğrencilerin kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin BULUT ve birlik Başkanı Necdet IRAK ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesi ile sona erdi.

325-ylyt-r1.jpg
325-ylyt-r2.jpg