Kooperatifçilik Programı 2.Sınıf Öğrencilerinden BİKAD-Eceköy Şubesine Teknik Gezi

30 Nisan Salı günü Gümüşçay'da faaliyet gösteren Biga Kadın, Çevre, Kültür ve İşletme Kooperatifinin Eceköy şubesine teknik gezi düzenlendi.

Türkiye 'de Kooperatifçilik Uygulamaları dersi kapsamında düzenlenen geziye öğrenciler Program Danışmanları Öğr. Gör. Muradiye Özel Ödül ile birlikte katıldılar.

Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Ayfer Baykal kooperatif hakkında bilgi paylaşımı yaptı. Peynir üretiminden sorumlu kooperatif ortağı Gönül Günaydın ve kooperatifin Gıda Mühendisi Cahide Çakmak'dan ürettikleri peynir çeşitleri ve yapım süreçleri hakkında bilgiler aldılar. Kooperatifin ürettiği peynirlerin tadına da bakan öğrenciler, derste gördükleri teorik bilgileri uygulamalı olarak görme şansı buldular.