Kooperatifçilik Programı 1. ve 2. sınıf öğrencileri geleneksel kahvaltı etkinliği

12 Kasım Cumartesi günü Kooperatifçilik Programı 1. Ve 2. Sınıf öğrencileri her yıl geleneksel hale gelen kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi. 2.Sınıf öğrencileri tarafından organize edilen ve BİKAD (Biga Kadın Çevre Kültür ve İşletme Kooperatifi) kafede düzenlenen etkinliğe ayrıca Kooperatifçilik Programı Danışmanı Öğr. Gör. Muradiye ÖZEL ÖDÜL, Program Öğr. Gör. Cansu CENGİZ, BİKAD Yön. Kur. Başkanı Ayfer BAYKAL katılım sağladı. Kooperatifçilik Programının ruhuna uygun olarak Kadın Kooperatifinin Kafesinde düzenlenen kahvaltı etkinliği oldukça keyifli geçerken öğrencilerde birbirini tanıyarak kaynaşma fırsatı buldu.