İşletme Yönetimi 1. Sınıf Öğrencilerine Hoşgeldin Etkinliği Düzenlendi.

Meslek Yüksekokulumuz Yönetim ve Organizasyon Bölümü İşletme Yönetimi Programı Örgün Öğretim Program Danışmanı Öğr.Gör.Ergül SÖYLEMEZOĞLU ve İkinci Öğretim Program Danışmanı Öğr.Gör.Ahmet KURT, İşletme Yönetimi Programını kazanan birinci sınıf öğrencilerine yönelik hoşgeldin etkinliği organize etmişlerdir.

Bu kapsamda öğrencilerimizin dilek ve ihtiyaçları dinlenirken aynı zamanda onlara bir aile ortamı havası içerisinde birbirleriyle tanışma ve kaynaşma imkanı sağlanmıştır.

Samimi ve eğlenceli bir ortamda Osmanlı Cafe’de gerçekleştirilen etkinliğe ilgi gösteren tüm öğrencilerimize tekrar Meslek Yüksekokulumuzu tercih ettikleri için teşekkür eder, kendilerine yeni eğitim öğretim hayatlarında başarılar dileriz.