Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga Meslek Yüksekokulu

Gıda Teknolojisi Öğrencilerinin Çanakkale Merkez Teknik İnceleme Gezisi

Meslek Yüksekokulumuzun Gıda İşleme Bölümü, Gıda Teknolojisi Programı 2. sınıf öğrencileri 30.10.2019 tarihinde Öğr.Gör. Dr. Serpil ADAY ve Öğr. Gör. Ali Erbili BODUR gözetiminde Çanakkale merkezde bulunan Altın Dane Turşu firması, Doyum Yemek Fabrikası ve Terzioğlu kampüsünde bulunan ÇOBİLTUM Laboratuarlarına teknik gezi düzenlemişlerdir.

Gezi hakkında ilgililere teşekkür eden Bölüm öğretim elemanı Öğr. Gör. Dr. Serpil ADAY “yaptığımız teknik gezilerle yarıyıl dönemi içerisinde öğrencilerimizin gördükleri teorik konuları pratikte nasıl işlenildiğini görmeleri, bilgilerinin pekiştirilmesi açısından büyük önem arz ediyor. Ayrıca ileride çalışacakları alanları yakından tanıma fırsatı bulmaları ve gelişmiş cihazları görme şanslarınıda elde ediyorlar” dedi.

Dilek ve Önerileriniz İçin RİMER
(Rektörlük İletişim Merkezi)