Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca Edirne Gezisi Düzenlendi
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kız öğrencilerimize yönelik Edirne gezisi düzenlendi.

29 Mayıs 2015 Cuma günü saat: 07.00' de Yüksekokulumuz önünden hareket eden otobüs Lapseki İskele' de Gençlik ve Spor Bakanlığı temsilcisi Saygın ÖZTÜRK ile buluşularak Gelibolu üzerinden Edirne' ye vardı. Yüksekokul idaresi adına Bilgisayar İşletmeni Gülcan DEVELİ' nin katıldığı gezide Sultan II. Bayezıd Külliyesi Sağlık Müzesi, Kırkpınar Yağlı Güreşlerin yapıldığı Kırkpınar Ermeydanı ve Mimar Sinan' nın ''Ustalık Eserim'' diye nitelendirdiği dillere destan Süleymaniye Cami gezildi. Rehber Sinem GÜNDOĞDU öğrencilerimize gezilen yerler hakkında ayrıntılı bilgiler verdi.

Sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve akşam yemeğinin Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından karşılandığı gezide öğrenciler hem çok eğlendiklerini hem de tarihi güzellikleri olan bu şehrimiz hakkında daha geniş bilgi edindiklerini belirttiler.

333-nqmm-r1.jpg
333-nqmm-r2.jpg