Elektrik ve Enerjisi Bölümü Öğrencileri Teknik Gezi'de

.

Elektrik ve Enerjisi Bölümü / Elektrik 2.Sınıf Öğrencileri ile Elektrik İletimi ve Dağıtımı, Elektrik Tesislerinde Güvenlik kapsamında, 14.04.2022 tarihinde bölüm öğretim elemanları Dr. Öğr. Üyesi Halife ÇAĞLAR ve Öğr. Gör. Kerim BÖYÜKATA ile birlikte TEİAŞ Biga Şalt Sahasına teknik gezi yaptılar. Bu gezide şalt sahasındaki Orta ve Yüksek Gerilim elemanlarını yerinde incelediler. Yetkili Şef İsmail İNCE ve teknik çalışanlardan detaylı bilgi aldılar.

Elektrik İletimi ve Dağıtımı, Elektrik Tesislerinde Güvenlik kapsamında ve tesis elemanları hakkında bilgilerinin pekiştirmesi açısından verimli ve kalıcı olmuştur. Gezi, öğrencilerin sorularına aldıkları cevaplarla bitirilmiştir.

Öğrencilerimiz, teknik gezi sonrası değerlendirmelerinin verimli geçtiğini belirtmişlerdir.