Biga Pancar Ekicileri Kooperatifi'ne Teknik Gezi
301-zbfo-r1.jpg

ÇOMÜ Biga Meslek Yüksekoku Kooperatifçilik Programı 2. Sınıf Öğrencileri program koordinatörü Öğretim Görevlisi Muradiye ÖZEL ÖDÜL gözetiminde Biga Pancar Ekicileri Kooperatifi (PANKOBİRLİK)’ne bir teknik gezi düzenledi.

Biga çiftçisinden gelen yoğun istek üzerine kısa bir süre önce faaliyetine başlayan kooperatife düzenlenen teknik gezi saat 9:00’da 2. Sınıf öğrencilerinin ilçe merkezinde buluşarak Ada mahallesindeki kooperatif binasına ulaşmasıyla başladı. Program koordinatörü Öğretim Görevlisi Muradiye ÖZEL ÖDÜL ve program öğrencilerine kooperatifin çalışmaları hakkında bilgi veren Ziraat Mühendisi Önder ÖNAL  Birliğimizin genel merkezine ulaşan yoğun talepler ve ilçenin tarım potansiyeli de dikkate alınarak açılan şubenin faaliyetlerine hızlı başladığını belirtti. Kooperatifin sattığı tarımsal girdiler ve verdiği hizmetler hakkında öğrencilerin sorularının yanıtlanmasının ardından kooperatifin makine parkına gidilmesinin ardından geziye son verildi.

Geziden son derece memnun kaldığı gözlenen öğrencilerin benzer gezilerin düzenlenmesine yönelik isteklerini program koordinatörü Öğretim Görevlisi Muradiye ÖZEL ÖDÜL’e ilettiği görüldü.