Biga Nohut Kahvesinin Tanıtım ve Tadım Etkinliği Düzenlendi

Meslek Yüksekokulumuz Yönetim ve Organizasyon Bölümü İşletme Yönetimi Programı, Program Danışmanı Öğr. Gör. İbrahim Kıray’ın katkılarıyla 14 Aralık Perşembe günü, Biga Nohut Kahvesinin tanıtım ve tadım etkinliği düzenlendi.

Geçtiğimiz Eylül ayında Biga Belediyesi tarafından coğrafi işaret çalışması tamamlanıp tescillenen Biga Işıkeli Nohut Kahvesinin tanıtım ve tadım etkinliğine , Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Ertuğrul Bilgücü, Biga Ziraat Odası Genel Sekreteri Arif ÖDÜL, Işıkeli Nohut Kahvesi işletmecisi Cemil Kısa, okulumuz akademik - idari personeli ile İşletme Yönetimi, Pazarlama ve Gıda Teknolojisi programlarından çok sayıda öğrenci katıldı.