Yaz Okulu Duyurusu

Farklı Birimlerde Yaz Okuluna Gitmek İsteyen Öğrencilerimize Önemli Duyuru

Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

1. Üniversitemiz’in bazı birimlerinde yaz okulu açılacak olup, Meslek Yüksekokulumuzda yaz okulu açılmayacaktır.
  2. Öğrencilerimiz isterler ise; Üniversitemiz’in farklı bir Meslek Yüksekokulu, Yüksekokulu ya da Fakültesi’nde veya herhangi farklı bir üniversitenin yaz okuluna başvurabilirler.
  3. Yaz okulunda en fazla 3 ders alınabilir.
  4. Öğrencinin yaz okulunda alacağı derslerin toplam AKTS’si en fazla 18 olabilir.
  5. Öğrenci devamsız olduğu bir dersten de yaz okuluna gidebilir, devam şartını yaz okulunda sağlamış olur.
  6. Öğrencinin yaz okulunda alacağı dersin; ilgili birimdeki AKTS’si VE / VEYA kredisi, o dersin Meslek Yüksekokulumuzdaki AKTS’si VE / VEYA kredisi ile eşdeğer ya da daha yüksek olmalıdır.
  7. Yaz okuluna başvuracak öğrencilerimizin, ekteki dilekçeyi doldurarak Meslek Yüksekokulumuz Müdürlüğü’nden Yaz Okulu Uygunluk Yazısını almaları gerekmektedir.
  8. Öğrencilerimiz, Yaz Okulu Uygunluk Yazısını aldıktan sonra başvurdukları üniversiteye yaz okulu kesin kayıtlarını yaptırabilirler.

*** Yaz Okulu Uygunluk Dilekçesi ektedir.

Uygunluk Dilekçesi.docx