STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

.

BİRİNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN STAJ İLE İLGİLİ DUYURU

1. Covit -19 Salgın hastalığı sebebiyle 2020 yaz döneminde; birinci sınıf öğrencilerinin staj yapmalarının sağlıkları açısından risk oluşabileceği, stajlarından verim alınamayacağı ayrıca kamu kurumlarının ve özel sektör kuruluşlarının da kısıtlamaya gittiğinden dolayı staj yerinin bulunmasında sıkıntı yaşanabileceğinden kurum olarak stajın 2021 yaz dönemine bırakılmasını tavsiye ediyoruz.
  1. Stajın 2021 yaz döneminde yapılması DGS açısından HİÇBİR SORUN YARATMAMAKTADIR.
  1. Stajını 2020 yazında kendi beyanları ile yapmak isteyen öğrencilerimiz için Meslek Yüksekokulumuz web sitesinde duyurular bölümünde yer alan staj tarihleri geçerli olacaktır.

İKİNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN STAJ İLE İLGİLİ DUYURU

1. Final ve Bütünleme sınavları sonucu mezuniyet aşamasında olup, stajlarını ödev veya proje hazırlayarak yapmak isteyen öğrencilerimize program danışmanları tarafından 28 Haziran tarihinden sonra verilecek ödevlerini 17 Temmuz 2020 tarihine kadar program danışmanlarına ödev/projeleri teslim edebilirler.
  1. Tek ders veya ek sınavlar sonucu mezun olacak öğrencilerimize ödev/projeleri tek ders sınavlarından sonra verilecek olup, ödev/projeleri program danışmanlarına teslim tarihi ise 21 Ağustos 2020 olarak belirlenmiştir.

NOT :

1. Staj yapmak için gerekli olan İş Sağlığı ve Güvenliği belgesine sahip olmayan öğrencilerimiz için 27 Mayıs Çarşamba günü saat: 13:00-14:00 saatleri arasında Teams üzerinden Online eğitim verilecek olup katılım kodu i19nil4 olarak belirlenmiştir.
  1. Staj yapacak öğrencilerimiz ilgili program danışmanları ile irtibata geçebilirler.
  1. Ödev veya proje harici stajlarını yapmak isteyen öğrencilerimiz, web sayfamızda yer alan staj başvuru formunu staj yapacakları kuruma onaylatılmış haliyle birlikte 19 Haziran tarihinden sonra Meslek Yüksekokulumuza şahsen gelmeleri gerekmektedir.