Mazeret Sınavı Duyurusu [Öğrencilerimizin Dikkatine]

Sevgili Öğrencilerimiz,

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS-LİSANS EĞİTİM ÖĞRETİM VE SINAV YÖNETMELİĞİ gereği haklı ve geçerli nedenlere dayalı mazereti nedeniyle (Sağlık sorunu yaşayan veya 1. Derce yakının kaybedilmesi) ara sınava katılamayan ve sınavdan sonraki bir hafta içerisinde durumunu belgeleyen öğrencilerimizin mazeretlerinin ilgili Yönetim kurullarınca kabul edilmesi halinde, online sınava giremeyen veya zamanında ödevlerini gönderemeyen öğrencilerimize yönelik Mazeret sınavı düzenlenecektir. Mazeret sınavı başvuru tarihleri 3-7 Mayıs 2021 olup, ekte sunulan dilekçenin doldurularak bmyo@comu.edu.tr adresine mail olarak gönderilmesi gerekmektedir. Sınav tarihleri 24 - 28 Mayıs 2021 tarihlerinde yapılacak olup, sınav listesi web sayfamızda yayınlanacaktır.

Değerli öğrencilerimiz sizler ile iletişime geçebileceğimiz en yaygın alan sosyal medya olup, MYO web adresimizi, ÜBYS mesajlarınızı, program WhatsApp gruplarınızı ve mail adreslerinizi sürekli kontrol etmeniz gerekmektedir. Özellikle halen program whatsApp gruplarına dahil olmayan öğrencilerimiz program danışmanları ile irtibata geçmeleri önem arz etmektedir.

***Mazeret Dilekçe Formu ektedir.

Ekler

Mazeret Dilekçesi.docx