İŞKUR 2. CV (ÖZGEÇMİŞ)YARIŞMASI

.

AMAÇ
CV yarışmasının amacı; Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi öğrencilerinin iş hayatına adım atarken etkili CV’ler hazırlaması, iş görüşmelerinin olmazsa olmazı CV‘lerin özgün tasarım ve içerikle oluşturulmasıdır.
KATILIM KOŞULLARI

• Bu yarışma Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından organizeedilmektedir.
  • Yarışmaya sadece Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi öğrencileri katılabilir.
  • Her katılımcı, en fazla bir (1) adet Özgeçmiş (CV) tasarımıyla yarışmaya katılabilir.
  • Katılımcı istediği gibi bir tasarım yapmakta serbest olmakla birlikte CV tesliminigenel formatlarda (jpg, jpeg, png, doc, docx, pdf, ppt vb.) yapmalıdır. Dosya büyüklüğü en fazla 10 MB olmalıdır.
  • Katılımcının tasarımda vereceği kişisel bilgiler kesinlikle doğru olmalıdır. Dereceyegiren CV’lerin doğruluk tespiti yapılacaktır.
  • Yarışmaya gönderilen CV’nin özgün bir çalışma olmaması, aksine bir iddia olması ve üçüncü kişilerin CV tasarımı üzerinde hak iddia etmesi durumunda sorumluluk yarışmacıya aittir.
  • Başvurular www.iskulubu.com adresinden kabul edilecektir.
  • Başvuruların değerlendirmeye alınması için https://iskulubu.com/iskur-cvyarismasi/adresinde yer alan başvuru formunun eksiksiz doldurulması ve CV’nin sisteme yüklenmesi gerekmektedir.
  • Şartnamede sayılan katılım koşullarına uymayan başvurular, değerlendirme dışı bırakılacaktır.
  • Son başvuru tarihi 23.03.2020 23:59’dur. Yarışma sonuçları, 31.03.2019 tarihinde saat 13:00’te ÇOMÜ Troya Kültür Merkezi’nde düzenlenecek İŞKUR Kariyer Günü’nde ilan edilecek ve www.iskulubu.com’da yayınlanacaktır.
  • Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, yarışmaya gönderilecek tüm çalışmaları istediği şekilde ve kanallarda, ticari ve ticari olmayan amaçlarla sergileme,basma, yayınlama ve eğitim amaçlı kullanma gibi haklara sahip olacaktır.
  • Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, gerekli gördüğü takdirde yarışma şartnamesinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.
  • Yarışmaya katılan kişiler, şartname kurallarını kabul etmiş sayılır. Katılım şartlarına uymayan kişilerin ödülleri iptal edilir.

DEĞERLENDİRME KRİTERLERİ

• Gönderilen CV’ler, Seçici Kurul tarafından aşağıdaki kriterlere göre sabit bir puanlamasistemi doğrultusunda değerlendirilecektir:
  • Tasarım
  • Özgünlük
  • İçerik
  • Gerçeklik

YARIŞMA TAKVİMİ

• Yarışma Başlangıç Tarihi :01.03.2020
  • Son Katılım Tarihi :23.03.2020 Saat: 23:59

Ödül Töreni :31.03.2020 tarihinde saat 13:00 Troya Kültür

Merkezi’nde düzenlenecek İŞKUR Kariyer Günü’nde yapılacaktır.

ÖDÜLLER

1.lik Ödülü: Samsung Galaxy Tab A 8 SM-T290 32GB Tablet
2.lik Ödülü: Xiaomi Amazfit Bip Bluetooth Nabız GPS Akıllı Saat
3.lik Ödülü: Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık
SEÇİCİ KURUL
Fatmanur Çakır Uzan Kale Grubu İnsan Kaynakları / Yönetici
Çiğdem Kandemir Farnad Akçansa İnsan Kaynakları Uzmanı
Senem Karadeniz Gestaş İK ve Organizasyon Geliştirme Şefi
Salih Ersoy İş ve Meslek Danışmanı/İş Kulübü Lideri
İLETİŞİM : Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğü Cevatpaşa Mah.İnönü Cad.No:46
T: (286) 2171155/ Dahili: 117-118-199 F: (286) 2125067 E: http://canakkaleiskur.gov.tr

** Yarışma şartnamesi ve afişi ektedir.

afiş.pdf
şartname.pdf