Afetten Etkilenen Öğrencilerimizin Dikkatine

06 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen afet nedeniyle, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Bütünleme Sınavlarına; afetten etkilenen 11 il ve 1 ilçeden gelen ya da etkilenen bölge öğrencilerimiz için ertelenen Güz Yarıyılı Bütünleme Sınavları, 28 Şubat-03 Mart 2023 tarihleri arasında uzaktan çevrimiçi sınav, ödev, proje vb. şeklinde gerçekleştirilecektir. Sınav uygulama şekli ve sınav programı 27 Şubat 2023 tarihinde web sayfamızda duyurulacaktır.

06-10 Şubat 2023 tarihlerinde yapılan ve depremden etkilenerek Bütünleme Sınavına giremeyen öğrencilerimizin, 24 Şubat 2023 tarihi mesai bitimine kadar ekte bulunan dilekçe örneğini eksiksiz olarak doldurup imzalayarak aşağıda bulunan iletişim adresine göndermeleri gerekmektedir.

İletişim Adresi : bmyo@comu.edu.tr

Ekler