Adım Üniversiteleri Birliği Kalite Güvence, Öz Değerlendirme ve Akran Değerlendirme Süreci Çalışmaları Çalıştayı

Adım Üniversiteleri Birliği 2021 yılı resmi etkinlikleri kapsamında, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi moderatörlüğünde 8 Haziran 2021 Salı Günü Saat 10:00'da Adım Üniversiteleri Birliği'ne üye 22 Üniversitenin Rektörlük Kalite Güvence Komisyonlarına yönelik olarak ''Yükseköğretimde Kalite Güvence, Öz Değerlendirme ve Akran Değerlendirme Süreçleri'' temalı bir çalıştay gerçekleştirilecektir.

Türkiye’de ilk defa Yükseköğretimde Kalite Güvencesi'nin bir Üniversite Birliği içerisinde online olarak değerlendirileceği bu çalıştaya Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanı Sayın Prof. Dr. Muzaffer ELMAS, ''Yükseköğretim Kurumlarında Kalite Güvencesinin Önemi'' konulu konuşmasıyla davetli olarak katılım sağlayacaktır. Çalıştay programı ekte sunulmuş olup, çalıştay ÇOMÜ TV YouTube kanalı üzerinden canlı yayınlanacaktır.

Ekler

Çalıştay Programı.pdf