Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga Meslek Yüksekokulu

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Dönemi Zorunlu Yabancı Dil İngilizce I ve II Dersleri Muafiyet Sınavı

Meslek Yüksekokulumuza yeni kayıtlı tüm 1. sınıf öğrencileri için Zorunlu Yabancı Dil İngilizce I ve II derslerinin muafiyet sınavı 04 Ekim 2024 Cuma günü saat 15.00'te yapılacaktır.

Muafiyet sınavına katılmak isteyen Meslek Yüksekokulumuza yeni kayıtlı tüm 1. Sınıf öğrencilerimiz, 04 Ekim 2024 Cuma günü saat 15.00'te tabloda yer alan sınıflarda sınavlarına katılabileceklerdir.

Sınav programı ektedir.

Bilgilendirme notu aşağıda sunulmuştur.

 

2024 - 2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İNGİLİZCE MUAFİYET SINAVI PROGRAMI

BİLGİLENDİRME NOTU

 

Sınav 20 sorudan oluşmaktadır. 30 dakika sürecek sınavda yanlış doğruyu götürmemektedir.

Sınavda optik form kullanılacaktır. Optik formun doğru kodlanması gerekmektedir.

1.dönem sorularından 60 puan ve üstü alan öğrenci 1.Dönem İngilizce dersinden, 2.dönem sorularından 60 puan ve üstü alan öğrenci 2. Dönem İngilizce dersinden muaf olabilecektir.

Muaf olamayan öğrencinin bir işlem yapmasına gerek yoktur. İlgili dersi alacaktır. İstediği notla muaf olamayan öğrenci bölümüne verdiği dilekçe ile notunu iptal ettirip dersi alabilecektir.

 

Muafiyet sınavı örnek deneme sınavına katılmak için tıklayınız. Sınava katılmak için microsoft teams hesabınızı aktif hale getirmeniz gerekmektedir. Microsoft Teams hesabınızı nasıl aktif hale getireceğinizi anlatan videoya erişmek için tıklayınız.

Muafiyet sınavında yeterli puanı alamayarak dersi alacak öğrenciler, dersleri Microsoft Teams platformu üzerinden takip edecektir. Sisteme kayıt ve derse ilişkin detaylı bilgi için tıklayınız.


Dersle ve sınavla ilgili detaylar için okuduğunuz birimin ve Yabancı Diller Yüksekokulunun web sitesini takip ediniz.
 

Başarılar dileriz.

Ekler

Sınav Programı.pdf