2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YY TEK DERS SINAVI DUYURUSU

2023-2024 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI SONU TEK DERS SINAVI BAŞVURU Ve SINAV TAKVİMİ

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Tek Ders Sınavı:

Başvuru Tarihi :         5-6 Şubat 2024

Sınav Tarihi     :         8-9 Şubat 2024

SINAVLARA GİRMEK İÇİN GEREKLİ ŞARTLAR

1- Toplam 4 yarıyılda eğitim öğretim planında yer alan tüm dersleri alarak devam koşulunu yerine getirmiş olmak (Mezun olabilecek durumda olmak)

2- Sınavlara başvuru tarihlerinde en fazla 1 dersten başarısız olmak.

3- Tüm derslerden geçer not aldığı halde Genel Not Ortalaması (GNO) 2.00' ın altında olduğundan mezun olamayan öğrencilerimiz şartlı (notu DD veya DC olan) derslerinin birinden tek ders sınavına girebilir.

4- Başvurular şahsen ya da bmyo@comu.edu.tr adresine mail yoluyla yapılacaktır. Mail yoluyla başvuru yapan öğrencilerimizin sınav günü ıslak imzalı dilekçelerini Öğrenci İşleri Bürosuna teslim etmeleri gerekmektedir.

ÖNEMLİ NOT

2011 VE SONRASI YILLARDA KAYIT YAPTIRMIŞ ÖĞRENCİLERİN, 2023-2024 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI SONUNDA MEZUN OLMAK İÇİN TEK DERSİ KALAN ÖĞRENCİLERİMİZE YAPILACAK OLAN TEK DERS SINAVINA GİREBİLMELERİ İÇİN, KALAN TEK DERSLERİ BAHAR YARIYILI DERSİ OLSA DAHİ GÜZ YARIYILI HARÇ ÜCRETLERİNİ ÖDEMELERİ GEREKMEKTEDİR.

BU DUYURU TEBLİĞ NİTELİĞİNDEDİR. AYRICA YAZILI BİR TEBLİGAT YAPILMAYACAKTIR.

Ekler

Tek-Ders-sinavi-basvuru-dilekcesi (14).docx