2022-2023 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI SONU TEK DERS SINAVI BAŞVURU DEĞERLENDİRME SONUÇLARI (Depremden etkilenen öğrenciler için)

.

Üniversitemiz Senatosunun 17.02.2023 tarih ve 03 Sayılı Toplantısının 01 Nolu Kararının 14. Maddesi “Deprem bölgesi içinde olan 11 il ve 1 ilçede (Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Diyarbakır, Kilis, Şanlıurfa, Adıyaman, Osmaniye, Adana, Elazığ ve Sivas’ın Gürün İlçesi) afetten etkilenen ya da afet bölgesi dışından olan ve etkilendiğini belgeleyen öğrencilerden 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı 13-14 Şubat 2023 tarihleri arasında yapılan Tek Ders Sınavlarına giremeyen öğrencilerin Tek Ders Sınavlarının 03-05 Nisan 2023 Tarihleri arasında yüzyüze yapılmasına” gereği Tek Ders Sınavına girmek için dilekçe ile başvuran öğrenci/öğrencilerin durumu aşağıdaki tabloda değerlendirilmiştir.

BU DUYURU TEBLİĞ NİTELİĞİNDEDİR. AYRICA YAZILI BİR TEBLİGAT YAPILMAYACAKTIR.