2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı GÜZ Yarıyılı ARA SINAV ( Vize) Mazeret Sınavı Duyurusu

Sevgili Öğrencilerimiz,

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS-LİSANS EĞİTİM ÖĞRETİM VE SINAV YÖNETMELİĞİ’nin 23. Maddesi ç fıkrası (Mazeret sınavları; haklı ve geçerli nedenlere dayalı mazereti nedeniyle ara sınava katılmayan ve sınavdan sonraki bir hafta içerisinde durumunu belgeleyen öğrencilerin mazeretlerinin ilgili Yönetim kurullarınca kabul edilmesi halinde, öğrencinin katılmadığı ara sınavlar o yarıyıl içinde ilgili Yönetim Kurulunun belirlediği tarihler arasında yapılan sınavdır. Mazeret sınavı hakkı, sadece ara sınavlar için verilir. Mazeret sınavına girebilme koşulları ve sınavın uygulanmasında 24 üncü madde hükümleri esas alınır. Mazeret sınavlarına herhangi bir nedenle girmeyen öğrencilere, tekrar mazeret sınavı yapılmaz.)gereği öğrencilerimize yönelik Mazeret sınavı düzenlenecektir.

Ekte sunulan dilekçenin doldurularak Meslek Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Bürosuna  teslim edilmesi gerekmektedir. Sınav listesi web sayfamızda yayınlanacaktır.

Başvuru Tarihleri : 12-16 Aralık 2022

Sınav Tarihleri     : 26-30 Aralık 2022