2022-2023 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEK DERS SINAV TAKVİMİ

.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Tek Ders Başvuru ve Sınav Tarihleri

Başvuru Tarihi :         24 Haziran – 4 Temmuz 2023

Sınav Tarihi     :         6 Temmuz 2023

Sınav Saati:  14:00

TEK DERS SINAVLARINA GİRMEK İÇİN GEREKLİ ŞARTLAR

1- Toplam 4 yarıyılda öğretim planında yer alan tüm dersleri alarak devam koşulunu yerine getirmiş olmak (Mezun olabilecek durumda olmak)

2- Sınavlara başvuru tarihlerinde en fazla 1 dersten başarısız olmak.

3- Tüm derslerden geçer not aldığı halde Genel Not Ortalaması (GNO) 2.00' ın altında olduğundan mezun olamayan öğrencilerimiz şartlı (notu DD veya DC olan) derslerinin birinden tek ders sınavına girebilir.

4- Başvurular şahsen ya da bmyo@comu.edu.tr adresine mail yoluyla yapılacaktır. Mail yoluyla başvuru yapan öğrencilerimizin sınav günü ıslak imzalı dilekçelerini Öğrenci İşleri Bürosuna teslim etmeleri gerekmektedir.

ÖNEMLİ NOT 1:

17.02.2023 TARİHLİ ÜNİVERSİTEMİZ SENATO TOPLANTISI KARARLARINA GÖRE 2022-2023 EĞİTİM – ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEK DERS SINAVLARI YÜZYÜZE YAPILACAKTIR.

ÖNEMLİ NOT 2:

2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI SONUNDA MEZUN OLMAK İÇİN TEK DERS SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERİMİZİN, KALAN TEK DERSLERİ GÜZ YARIYILI DERSİ OLSA DAHİ BAHAR YARIYILI HARÇ ÜCRETLERİNİ ÖDEMİŞ AKTİF ÖĞRENCİ OLMALARI GEREKMEKTEDİR.

BU DUYURU TEBLİĞ NİTELİĞİNDEDİR. AYRICA YAZILI BİR TEBLİGAT YAPILMAYACAKTIR.

Tek Ders Sınavı Başvuru Dilekçesi.docx