2020-2021 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Ara Sınav ( Vize ) Duyurusu

Sevgili Öğrencilerimiz,

Bilindiği gibi Ara Sınavlar (Vize) 30 Kasım – 4 Aralık 2020 tarihleri arasında yapılacak olup bu hafta içinde dersler yapılmayacaktır. Sınavlarımız Online veya ödev şeklinde yapılabilir.  Pandemi nedeniyle ayrıca bir sınav programı hazırlanmadı. Hangi dersin sınavının ne şekilde ve ne zaman yapılacağına dair bilgiyi dersin Öğretim Elemanından veya Program Danışmanınızdan öğrenebilirsiniz. Bu nedenle Biga MYO web sayfası, ÜBYS, Microsoft Teams ve Whatsapp Gruplarından yapılan duyuruları dikkatli bir şekilde takip etmeniz gerekmektedir.

Ortak dersler olan Türk Dili Online sınavı 30 Kasım 2020 Pazartesi saat 13:00’da, Yabancı Dil Online sınavı ise 2 Aralık 2020 Çarşamba saat 11:00’da yapılacaktır.