Yüksekokulumuzda Bayramlaşma Töreni - 09 Ekim 2013

Biga Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeli kurban bayramı dolayısıyla yüksekokulumuz sosyal etkinlik salonunda bir araya geldi. Bayramlaşma törenine yaklaşık 60 kişilik akademik ve idari personel katıldı.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Şemun TAYYAR yaptığı konuşmada “ Biga Meslek Yüksekokulunun bayramlaşma toplantısına hoş geldiniz. Tüm personelimizin ve ailelerinin bayramlarını en içten dileklerimle kutluyorum, sevdikleriyle birlikte nice sağlıklı ve huzurlu bayramlar diliyorum. Bayramlaşma vesilesi ile meslek yüksekokulu ailesi olarak hep birlikte bir araya geliyoruz. Bu bayramlaşma toplantılarını ve geleneğini kurumsallaşmanın göstergelerinden birisi olarak gelecek yıllarda da sürdürmeliyiz” dedi. Bayramlaşma; akademik ve idari personelin bayram mesajlarından sonra birlikte hatıra fotoğrafları çekilerek ve yapılan yiyecek-içecek ikramı ile son buldu.