Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga Meslek Yüksekokulu

YÜKSEKOKULUMUZDA AKADEMİK YÜKSELME TÖRENİ DÜZENLENDİ
Biga Meslek Yüksekokulu'nda 10 Mart 2014 Pazartesi günü saat 15.00'te toplantı salonunda akademik yükselme almış akademisyenlerin başarılarını kutlamak amacı ile "Akademik Yükselme Töreni" düzenlendi.

Biga Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gül ÖZPINAR, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ilgili hükümleri gereğince Doçentlik sözlü sınavında başarılı olarak “Doçent” ünvanını almaya, Öğretim Görevlisi Didem GİRAY DİLGİN ise “Doktor” unvanını almaya hak kazanmışlardır. Biga Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personelinin katılımı ile gerçekleştirilen tören coşkuyla kutlandı.

 Törenin açılış konuşmasını yapan Doç. Dr. Şemun Tayyar, “Gül ve Didem hocamızın yeni akademik ünvanlarını kutlarım. Kendilerinin bilim hayatına yaptıkları ve yapacakları katkılar nedeniyle mutluluk duyuyorum. Yönetim olarak bizler, tüm öğretim elemanlarımızın yüksek lisans ve doktora çalışmaları ile akademik ilerleme çabalarını bundan sonra da desteklemeye devam edeceğiz.” şeklinde konuşarak Öğretim Üyesi Gül ÖZPINAR' a ve Öğretim Görevlisi Didem GİRAY DİLGİN'e Akademik Yükselme Belgelerini takdim etti.

153-ttbi-r1.jpg
153-ttbi-r2.jpg