Yüksekokulumuza Ziyaretler Devam Ediyor
29 Nisan 2015 Çarşamba günü Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr. Yusuf Yiğit, 18 Eylül Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Selçuk Tınmaz, Diyarbakırlı Ekrem Ergün İlköğretim Okulu Müdürü İhsan Şiren Biga Çiçekli Dede Özel İdare Ortaokulu Müdürü İlyas Şen ile Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Eker, Biga Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Faruk Girgin, Müdür Başyardımcısı Ersin Sirkeci, Müdür Yardımcıları Rıdvan Basmacı ve Nilüfer Girgin, Biga Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcıları Şeyma Şahin, Zekeriya Mercan ile İslam Uysal, Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden Okutman Dr. Özgür Topkaya, Araştırma Görevlileri Canan Öykü Dönmez Kara, Tanju Çolakoğlu, Gonca Gezer ve Siyret Aras, Yerleşke Kitabevi işletmecisi Utku Çetin ve Manzara Kafe İşletmecisi Mehmet Şencan Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. Suat Uğur'u makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarı dileklerinde bulundular.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Doç.Dr. Suat Uğur tüm misafirlerimize teşekkürlerini sundu.

213-obkz-r1.jpg