Yükseköğretim Kalite Kurulu Üyeleri Meslek Yüksekokulumuzu Ziyaret Ettiler.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Kalite Güvencesi Çalışmaları Kapsamında; İstanbul Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ümit Dilber Demirel ve Necmettin Erbakan Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ahmet Diken’in yer aldığı Yükseköğretim Kalite Kurulu, 7 Kasım 2017 Salı günü incelemelerde bulunmak üzere Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Suat Uğur’u makamında ziyaret etti. Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Ertuğrul Bilgücü ve Öğr. Gör. Bahaddin Zayim ile Yüksekokul Sekreteri Bayram Ali Başaran’ın da katıldığı görüşmede Kalite Güvencesi çalışmaları kapsamında inceleme ve değerlendirmelerde bulunulmuştur.

Heyet ayrıca Meslek Yüksekokulumuz akademik personeli, idari personeli, öğrencilerimiz ve mezunlarımız ile de ayrı ayrı görüşmelerde bulunarak değerlendirme yapmışlardır.