YENİ ÖĞRENCİLERİMİZİ BEKLİYORUZ
223-aavo-r1.jpg

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Biga Meslek Yüksekokulu 2015 - 2016 Akademik Yılı kayıt işlemleri, 3 -7 Ağustos 2015 tarihlerinde Meslek Yüksekokulumuz Yerleşkesinde yapılacaktır. Meslek Yüksekokulumuzda 14 adet örgün öğretim ve 7 adet de ikinci öğretim olmak üzere toplam 21 programda yaklaşık 2000 öğrenci öğrenim görmektedir. Öğrencilerimiz ülkemizin sanayi kuruluşları içerisinde ilk 500' e giren İÇDAŞ A.Ş., DOĞTAŞ A.Ş. gibi kuruluşların yanı sıra bölgemizde bulunan diğer sektörlerde de pratik eğitim imkanı bulabilmektedirler. Öğrencilerimizin barınabileceği kamu ve özel teşebbüse ait yurt, pansiyon gibi konaklama imkanları mevcuttur.

Akademik personel niteliği bakımından Türkiye'nin donanımlı öğretim elemanlarına sahip yüksekokullarından biri olan Meslek Yüksekokulumuzda 3 Doçent, 4 yardımci doçent, 3'ü doktoralı olmak üzere toplam 23 öğretim görevlisi görev yapmaktadır.Tüm öğretim elemanlarımız gerek yüksek lisans gerek doktora seviyesinde alanlarıyla ilgili akademik çalışmalarını yürütmektedirler.