Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga Meslek Yüksekokulu

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Enver YOLCU Meslek Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti.

29 Mart 2019 Cuma günü Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları Koordinatörü (MEYOK) Dr. Öğr. Üyesi Enver YOLCU Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Ertuğrul BİLGÜCÜ’yü makamında ziyaret etmişlerdir.

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları öğrencilerinin istihdama yönelik yetiştirilmelerini sağlamak amacı ile eğitim müfredatında 3+1 modeline geçilmesi ile ilgili toplantıya;  Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Bahaddin ZAYİM, Öğr. Gör. Muradiye ÖZEL ÖDÜL, Makine ve Metal Teknolojileri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. İsmail HACIKURU, Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanı Öğr. Gör. SELİN GÜREMEN ile Öğrenci İşlerinden Yeşim Türk YÜKSEL katılmışlardır.

MEYOK Koordinatörümüz Dr. Öğr. Üyesi YOLCU’nun Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr. Gör. BİLGÜCÜ ile birlikte “3 +1 eğitim modelini inceleme amaçlı” geçtiğimiz hafta gerçekleştirmiş oldukları Çorlu Meslek Yüksekokulu ziyareti sonrası yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda; 3+1 eğitim modelinin uygulandığı Üniversitelere ait eğitim yönergeleri incelenmiştir. 3+1 eğitim modelinin teknik detayları ile incelendiği toplantıda Meslek Yüksekokulumuzda Makine, Elektrik ile Muhasebe ve Vergi programlarında 3+1 modeline geçilmesi kararlaştırılmıştır.

Oldukça verimli geçen toplantıda ayrıca Biga Meslek Yüksekokulunun Ağaköy- Ramazan Aydın Yerleşkesinde devam eden inşaatının tamamlanarak taşınılması konusunda görüş alışverişinde bulunulmuştur.