"Üniversiteliler Kan Bağışlıyor" Kampanyası Gerçekleştirildi
Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri, Türk Kızılayı tarafından düzenlenen ''Üniversiteliler Kan Bağışlıyor'' kampanyası kapsamında 20 Ekim 2015 Salı günü kan bağışında bulundu. Kızılay Kan Merkezine bağlı gezici kan bağış toplama ekibi, gönüllü akademik, idari personel ile öğrencilerin ''sağlık kontrolünden geçirilmesinden sonra'' kan bağışlarını kabul etti. Biga Meslek Yüksekokulu Sekreteri Bayram Ali Başaran Kan Bağışı Kampanyası kapsamında bugüne kadar toplam 10 ünite kan vermesi nedeni ile bronz madalya ile ödüllendirildi.

Kızılay Kan Bağış Kazanım Uzmanı Arzu KIRKPINAR, personelimizin ve öğrencilerimizin kan bağışı konusunda oldukça hassas ve duyarlı olduklarını söyleyerek, Biga Meslek Yüksekokulundan toplam 31 ünite kan alındığını dile getirdi. Kanın üretilemeyen bir doku olduğunu ve tek kaynağının sağlıklı bağışçılar olduğunu belirten Biga Meslek Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. Suat UĞUR kan bağışında bulunan duyarlı personel ve öğrencilere teşekkür etti.

232-vgsr-r1.jpg
232-vgsr-r2.jpg