Türk Kızılayı Meslek Yüksekokulumuzda

Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri, Türk Kızılay’ı tarafından düzenlenen “Kan Bağışı'' kampanyası kapsamında, 02 Mart 2020 Pazartesi günü kan bağışında bulundu.

Kızılay Kan Merkezine bağlı gezici kan bağış toplama ekibi, gönüllü personel ile öğrencilerimizin ''sağlık kontrolünden geçirilmesinden sonra'' kan bağışlarını kabul etti. Kızılay Kan Bağış Kazanım Uzmanı Dr. Nazan ÖZBEK GACAL ve Arzu KIRKPINAR, personelimizin ve öğrencilerimizin kan bağışı konusunda oldukça hassas ve duyarlı olduklarını söyleyerek, 28 ünite kan alındığını dile getirdi. Kanın üretilemeyen bir doku olduğunu ve tek kaynağının sağlıklı bağışçılar olduğunu belirten KIRKPINAR,  kan bağışında bulunan duyarlı personel ve öğrencilere teşekkür etti.