Türk Kızılay’ı Meslek Yüksekokulumuzda Kan Bağışı Kampanyası Düzenledi.

Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri, Türk Kızılay’ı tarafından düzenlenen “Kan Bağışı'' kampanyası kapsamında, 24 Nisan 2019 Çarşamba günü kan bağışında bulundu.

Kızılay Kan Merkezine bağlı gezici kan bağış toplama ekibi, gönüllü personel ile öğrencilerimizin ''sağlık kontrolünden geçirilmesinden sonra'' kan bağışlarını kabul etti. 13 yıldır düzenli olarak Biga Meslek Yüksekokulunda kan bağışı kampanyası düzenlediklerini belirten Kızılay Kan Bağış Kazanım Uzmanı Dr. Muammer EÇİER, personelimizin ve öğrencilerimizin kan bağışı konusunda oldukça hassas ve duyarlı olduklarını söyleyerek, 21 ünite kan alındığını dile getirdi. Kanın üretilemeyen bir doku olduğunu ve tek kaynağının sağlıklı bağışçılar olduğunu belirten EÇİER, kan bağışında bulunan duyarlı personel ve öğrencilere teşekkür etti.