“Satış Saha Planlaması” Konulu Konferans - 03 Mayıs 2013

03 Mayıs 2013 Cuma günü saat 11.00’de Biga Meslek Yüksekokulu Konferans salonunda Öğr. Gör. Dr. Gülmira NAMATOVA' nın katkıları ile konferans gerçekleşti.

1960-1965 Yılları arasında Avrupada Pazarlama konusunda satış temsilcisi olarak çalışmış, aynı zamanda Öğr.Gör. Gülmira NAMATOVA' nın manevi babası olan Orhan GÜLEZ'in konuşmacı olarak katıldığı konferans, pazarlama programı öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Orhan GÜLEZ satış yöneticilerinin stratejik düşünebilen, ekiplerini motive edebilen güçlü liderlik özellikleri taşımaları ve organizasyonlarını bu değişimlere adapte edebilecek kişisel ve profesyonel becerilere d sahip olmaları gerektiğini belirtti. Konferans öğrencilerin yoğun ilgisi ve Orhan GÜLEZ'e iletilen sorular ile son buldu.