Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga Meslek Yüksekokulu

Pazarlama Satış Gücü ve Satış Saha Planlama Konulu Konferans düzenlendi.

Meslek Yüksekokulumuz Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü öğretim görevlileri Sn. Figen KILIÇ ve Sn. Emine ÇETİN tarafından organize edilen "Pazarlama Satış Gücü ve Satış Saha Planlama" konulu konferans düzenlendi. 21 Mart 2017 Çarşamba günü gerçekleştirilen konferansa konuşmacı olarak CİGNA Finans Bölge Müdürü Sn. Özgür GÜDEN ve Türk Telekom Balıkesir-Çanakkale Bölge Müdürü Sn. Engiz İÇÖZ katıldı.

      Açılış konuşmasını Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Murat AKYILDIZ'ın yaptığı konferansta; pazarlama ve işletme yönetimi programı öğrencilerine pazarlama taktikleri, saha satış planlaması ve satış gücü eğitimi konularına yönelik bilgiler sunulmuştur.

     Balıkesir-Çanakkale Türk Telekom Bölge Müdürü Engin İÇÖZ öğrencilere; kendi iş tecrübeleri, sahada çalışma planları ve kendi çalıştığı şirketlerin pazarlama politikaları hakkında bilgi verirken, CİGNA Finans Bölge Müdürü Özgür GÜDEN ise; öğrencilerin kariyer planlamaları, iş başvurusunda bulunurken dikkat etmeleri gereken hususlar ve stajlarıyla alakalı konularda öğrencilere bilgi paylaşımında bulunmuştur.

     Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği konferans, öğrencileri sorularının katılımcılar tarafından yanıtlanması ile sona erdi.

Konferans etkinliğinin bitiminde günün anısına, GÜDEN ve İÇÖZ’e Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü öğretim görevlileri Figen KILIÇ ve Emine ÇETİN tarafından çiçek ve teşekkür plaketi takdim edilmiştir.