Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi - 27 Eylül 2013

Biga Meslek Yüksekokulu 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı ''Oryantasyon'' Programı 23-27 Eylül 2013 tarihleri arasında Biga Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Programa Biga MYO Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Dilek Dönmez Polat, Yüksekokul Sekreteri Bayram Ali Başaran, Öğrenci İşleri Şefi Gülşen Demircan, ilgili programların danışman öğretim elemanları ile 1. sınıf öğrencileri katıldı. Öğrencilerin yoğun ilgisinin olduğu ve Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Dilek Dönmez Polat tarafından yapılan sunumda öğrencilerin Biga Meslek Yüksekokulu ve üniversitemize uyumları konularında bilgilerin yanı sıra birimlerdeki işleyiş, eğitim-öğretim-sınav ve disiplin yönetmelikleri hakkında bilgiler verildi. Sunumun sonunda öğrencilerin konuyla ilgili soruları cevaplanarak program sonlandırıldı.