Oryantasyon Programı Düzenlendi

2016 - 2017 Eğitim ve Öğretim yılında Meslek Yüksekokulumuza yeni kayıt yaptıran öğrenciler için oryantasyon eğitimi düzenlendi.

Meslek Yüksekokulumuzda eğitim verilen 13 örgün ve 7 ikinci öğretimin ilgili program danışmanları tarafından verilen oryantasyon eğitiminde öncelikle Üniversitemiz, Meslek Yüksekokulumuz ve İlçemiz hakkında genel bilgiler verildi. Öğrencilerimizin üniversite hayatına uyumlarının hızlandırılmasını amaçlayan eğitimde ders geçme sistemi, kayıt yenileme, sınavlar, atölye ve laboratuvarlar, staj, yönetmelikler konularında kapsamlı bilgiler verildi. Ayrıca sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler ile öğrenci toplulukları hakkında bilgiler aktarıldı. 650 öğrencinin katılımıyla 26 Eylül 2016 ile 14 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleşen oryantasyon eğitimleri, öğrencilerin sordukları soruların program danışmanları tarafından tarafından cevaplandırılması ile sona erdi. Öğrencilerimiz, verilen oryantasyon eğitiminin sunumuna, Meslek Yüksekokulumuz web sitesinin http://bigamyo.comu.edu.tr/ogrenci/oryantasyon.html linkinden ulaşabilirler.