Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga Meslek Yüksekokulu

Öğretim Görevlisi Ergül Söylemezoğlu Meslek Yüksekokulumuzu Temsilen Gençlik ve Spor Bakanlığı Projesi Kapsamında Eğitim Gerçekleştirmiştir.

Meslek Yüksekokulumuz Yönetim ve Organizasyon Bölümü İşletme Yönetimi Program Danışmanı Öğr. Gör. Ergül Söylemezoğlu Türkiye’nin ve Çanakkale’nin konuşan ilk elektrikli otomobilini üreten Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Yenilenebilir Enerji ve Robot Topluluğu’nun T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteğe layık görülmüş ‘‘ÇOMÜ Innostation (Yenilik İstasyonu)’’ adlı ar-ge ve gençlik projesi kapsamında 20 katılımcı öğrenciye Biga Meslek Yüksekokulu'nu temsilen‘‘Bilgi Çağı’nda İletişim, Vizyon Yönetimi, Kalite Güvencesi, Pazarlama Stratejileri, Duygusal Zeka ve Başarı’’ konularında yaklaşık 3 saat süren kapsamlı bir interaktif eğitim gerçekleştirmiştir.


Proje eğitim ekibini ve katılımcı öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Öğrencilerin eğlenerek öğrendiği bu yenilikçi ve başarılı proje etkinliğinde ayrıca Yenilikçi ve Proje Tabanlı Düşünme, Proje Yazma, Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları, Fon Kaynakları, Girişimciler ve Teknoparklar, Şirketleşme Süreci gibi eğitimler de yer almakla birlikte proje yarışması kapsamında Robot, Yazılım, Yenilenebilir Enerji Kaynakları, Tarım ve Çılgın Fikir konularında projeleriyle dereceye giren katılımcı öğrencilere ayrıca ödül de takdim edilecektir.