Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga Meslek Yüksekokulu

Öğretim Elemanlarımız Biga Merkez Hamdi Bey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kariyer Günlerinde

Meslek Yüksekokulumuz öğretim elemanları, Biga Merkez Hamdi Bey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin organize ettiği girişimci kulübü çalışmaları kapsamında düzenlenen kariyer günlerine katıldılar.

6 Mart 2018 Salı günü Biga Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleşen etkinlikte, İşletme Yönetimi Program Danışmanı Öğr. Gör. Ergül Söylemezoğlu ve Pazarlama Programı Danışmanı Öğr. Gör. Figen Kılıç öğrencilerin doğru tercihler yapmalarını sağlamak, kariyer hedeflerini belirlemelerine yardımcı olmak ve kişisel gelişim süreçlerine katkıda bulunmak amacıyla öğrenciler ile bir araya geldiler.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği kariyer günleri etkinliğinde, öğretim elemanlarımız üniversitemizin ve meslek yüksekokulumuzun kurumsal tanıtımı yaparak kendi programları ve kariyer öyküleri hakkında öğrencileri bilgilendirdiler. Ayrıca kariyer yönetimi, bankacılık, sigortacılık, iletişim, bireysel ve sosyal farkındalık, hedef belirleme ve başarı, sosyal medyanın doğru kullanımı, duygusal zeka ve vizyon yönetimi, kişisel gelişim gibi konularda sunumlar gerçekleştirdiler.

Öğrencilerin eğlenerek katılım gösterdiği etkinlik, öğretim elemanlarımıza çiçek takdim edilmesi ile sona erdi.