Öğrencilerimiz Biga Belediye Başkanı'na Projelerini Sundular
Biga Meslek Yüksekokulu Yerel Yönetimler programında eğitim gören öğrenciler, Öğr.Gör. Filiz DENİZ'in yürüttüğü Bitirme Projesi dersinde Biga Belediyesine yönelik sosyal projelerini Biga Belediye Başkanı Sn.İsmail IŞIK'a sundular.

Hobi bahçesinden açık hava sinemasına, engelliler için özel hizmetlerden, kadınların sosyal yaşama katılımına, tarih televizyonundan sofra çeşmesine kadar yerel halka sosyal hizmet ulaştırmayı hedefleyen projelerini Belediye Başkanına sunan öğrenciler, projelerinin hayata geçirilmesini talep ettiler. Öğrencilerin sundukları projelerin yaşadıkları kente olan ilgilerini gösterdiğini belirten Belediye Başkanı İsmail IŞIK, projelerin Biga'mızda uygulanabilir olduğunu ve zamanla hayata geçirilebileceğini belirtti.

218-uzpj-r1.jpg
218-uzpj-r2.jpg