Öğrencilerimiz Bahar Şenliğinde Doyasıya Eğlendi - 06 Mayıs 2013

Biga Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve akademik-idari personeli 06 Mayıs 2013 tarihinde düzenlenen bahar şenliği etkinliğinde doyasıya eğlendi. Beden Eğitimi öğretim elemanları Gamze ADİLOĞULLARI ve İsmail YAVAŞÇA’nın organize ettiği ve okul bahçesinde gerçekleşen şenlikte öğrenciler halat çekme, çuval yarışı, yoğurt yeme yarışması, bilek güreşi vb. gibi yarışmalara katılıp kıyasıya mücadele ettiler. Biga Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin canlı müzik dinletisi ile eğlenen öğrenciler, oyun havaları eşliğinde bol bol oynayarak ve dans ederek, yaklaşan final sınavları öncesi moral depolayıp stres attılar. Organizasyona Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hamit PALABIYIK, Doç.Dr. Mustafa SÜRÜN ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. İlhan ADİLOĞULLARI katılımları ile destek verdiler.

Benzer organizasyonları gerçekleştirmeye devam edeceklerini belirten Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Şemun TAYYAR, "İki hafta sonra final haftasına giriyoruz. Finaller sebebi ile öğrencilerin morallerini yüksek tutmak ve birbirleri ile beşeri ilişkilerini geliştirmeleri için bu etkinliği düzenledik. Benzer organizasyonlarımız gelecek yıllarda da sürecek" dedi. Bahar şenliği yarışmalarda birinci olanlara ödüllerin verilmesi ve pilav ile ayran ikramıyla sona erdi.