Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga Meslek Yüksekokulu

Öğr. Gör. İlhan SAĞLAMYÜREK Hocamız ile Meslek Yüksekokul Sekreterimiz Bayram Ali BAŞARAN’a Veda Yemeği Düzenlendi.

Öğr. Gör. İlhan SAĞLAMYÜREK’in Meslek Yüksekokulumuz Elektrik ve Enerji Bölümü Öğr. Görevliliğinden emekli olması; Meslek Yüksekokulumuz Yüksekokul Sekreteri Bayram Ali BAŞARAN’ın Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığına kurum içi nakil olması sebebi ile veda yemeği düzenlendi.

9 Ekim 2018 Salı günü, akademik ve idari personelimizin katılımları ile Köşdere Hotel yemek salonunda öğle yemeği olarak gerçekleştirilen etkinlikte, Öğr. Gör. İlhan SAĞLAMYÜREK hocamız ile Bayram Ali BAŞARAN’a Meslek Yüksekokulumuza vermiş oldukları eğitim ve öğretim katkılarından dolayı plaket ile teşekkür belgesi takdimi yapılmıştır.

Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr. Gör.Ertuğrul BİLGÜCÜ, yemekte yaptığı konuşmada; ''Sayın hocalarımıza bugüne kadar Meslek Yüksekokulumuza vermiş oldukları hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İlhan SAĞLAMYÜREK hocamıza emeklilik yaşamında huzurlu ve mutlu nice yıllar,  sayın Bayram Ali BAŞARAN’a da yeni görev yerinde başarılar diliyorum.'' demiştir.

Öğr. Gör. İlhan SAĞLAMYÜREK ve Bayram Ali BAŞARAN’da yaptıkları konuşmalarda “Böyle bir organizasyonun gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm personele teşekkür etmiştir.''