Muhasebe ve Vergi Bölümü Öğrencilerimiz EDM Dijital Dönüşümiün Getirdiği Avantajlar Konulu Seminere Katılmışlardır.

Meslek Yüksekokulumuz Muhasebe ve Vergi Bölümü öğrencilerimiz, 28 Kasım 2019 Perşembe günü Biga Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda düzenlenen “EDM Dijital Dönüşümün Getirdiği Avantajlar” konulu seminere katılmışlardır.

. Meslek Yüksekokulumuz Muhasebe ve Vergi Bölümü Başkanı Dr. Öğr.Üyesi Seda  Yavuzaslan Söylemez, EDM Bilişim ve Çanakkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın katkılarıyla gerçekleştirilen seminerde; katılımcılara 1 Ocakta yürürlüğe girecek olan GİB Düzenlemeleri (e- Arşiv Fatura, e-İrsaliye, e-Müstahsil Makbuzu, e- SMM ve e-Defter ve e-Defter Saklama) konularında bilgi verilmiştir.

Dijital Dönüşüm Danışmanı Gökhan Soytan ve EDM Pazarlama Müdürü Ahmet Soyseven’in konuşmacı olarak katıldığı seminer, öğrencilerimiz, Çanakkale SMMO üyelerinin ve stajerlerinden oluşan katılımcı sorularının konuşmacılar tarafından cevaplanması ile sona erdi.