Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga Meslek Yüksekokulu

"Muhasebe Mesleği'nin Küreselleşmesi ve Yeni Muhasebeci'nin Özellikleri"  Konulu Konferans Düzenlendi
Biga Meslek Yüksekokulu'nda 12 Mayıs 2015 Salı günü, Biga Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Ahmet KURT tarafından organize edilen Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Mikail EROL'un konuşmacı olarak katıldığı "Muhasebe Mesleğinin Küreselleşmesi ve Yeni Muhasebecinin Özellikleri" konulu konferans düzenlenmiştir.

Konferansta konuşan Prof.Dr.Mikail EROL, öğrencilere; muhasebe mesleğiyle ilgili bilgiler vererek, küreselleşmenin muhasebeyi nasıl şekillendirdiği ve günümüzde muhasebecilerin hangi özelliklere sahip olması gerektiği ile ilgili görüşlerini aktarmıştır.

Prof.Dr.Mikail EROL'un ardından söz alan Öğr. Gör. Ahmet KURT, katılımcılara mali müşavirlik mesleğinden bahsederek öğrencilere nasıl Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olabilecekleri ile ilgili bilgiler vermiştir.

Öğrencilerin yoğun katılımı ile gerçekleşen konferans,konu ile ilgili soruların cevaplanması ile son buldu. Konferans etkinliğinin bitiminde günün anısına, Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Mikail EROL'a Biga Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Bahaddin ZAYİM tarafından teşekkür plaketi takdim edilmiştir.

216-hgpr-r1.jpg
216-hgpr-r2.jpg
216-hgpr-r3.jpg